Kleine dingen

De dichtstbijzijnde winkel bij ons is een Aldi. Voor 90% van onze aankopen kunnen we hier terecht. Maar voor die 10%, Skyr en een ruimer veggie aanbod, gaan we nog vaak naar de Delhaize. Moet het echter snel gaan en wil ik toch graag iets specifieks maken, dan weet je dat in het slechtste geval enkele ingrediënten gaat moeten vervangen.

Zo had ik al enkele weken dit recept van Eva in mijn mailbox laten staan. Ik wist dat de kans klein was dat ik parelcouscous zou vinden in de Aldi, maar zou dat even goed kunnen maken met iets anders, dus toch snel naar de Aldi.

Kom ik de winkel binnen en het eerste wat ik zie in zo een typische Aldi-bak aan de ingang met tijdelijke acties, jawel, parelcouscous. Alsof ze wisten dat ik net deze week dit wou klaarmaken.

Uiteraard heeft dit gerecht gesmaakt. Dit gaan we zeker nog maken.