Laadstress

Nee, we hebben (nog) geen elektrische wagen en maken ons (nog) zorgen over lange afstanden. Dit gaat nog maar enkel over mijn horloge en telefoon.

Ik ben gewoon om alles steeds ‘s nachts, naast mijn bed, op te laden. Wou nu graag eens vaker mijn slaap tracken en niet meer met mijn gsm naast mijn bed slapen. Daarnaast wou ik ook graag eens testen hoe goed de batterij optimalisaties van iOS werkten door te leren uit mijn oplaad-gedrag. Dit leek niet echt het geval te zijn met slechts 1 keer opladen per dag.

Maar eigenlijk was dat wel een pak gemakkelijker. Tijdens een normale werkdag kan ik mijn gsm gemakkelijk opladen overdag, maar tijdens het weekend is dat een pak moeilijker. Zo lijk ik veel vaker na te moeten denken wat ik nog wil doen die dag om op tijd alles aan de stroom te hangen. Ik heb ‘s ochtends en ‘s avonds ook niet veel tijd nodig in de badkamer, waardoor ik ook nog op een ander moment in de dag mijn horloge even aan de stroom moet hangen. Zeker wanneer ik die dag ook nog wil gaan sporten.

Dit geeft dus wel meer laadstress.

Hoe doen anderen dit?